Voor wie

Asset Management Software

Onderwijs

De Asset Management Software van Asset Panda sluit naadloos aan bij de ICT omgeving van het onderwijs. Door de toename van devices en adaptieve leermiddelen zijn scholen meer dan eens op zoek naar structuur voor hun IT landschap. De check-in en check-out mogelijkheid helpt je om een device te koppelen aan een medewerker of leerling. 

solutions-industry-education-streamline-check-in-check-out-process.png
Asset Panda

Voor welk type onderwijs?

De Asset Management Software sluit naadloos aan bij elk type onderwijs.

Basisonderwijs

Een stichting voor het basisonderwijs heeft vaak een grote hoeveelheid aan (school)locaties. Door de devices in het Asset Management Systeem te koppelen aan een locatie of zelfs een (klas)lokaal zie je in één opslag waar een device zich bevindt.

Voorgezet Onderwijs

Binnen het Voortgezet Onderwijs is het IT landschap wat complexer en worden devices doorgaans gekoppeld aan leerlingen en/of medewerkers. Maak gebruik van de koppeling tussen de gebruiker en het device en zorg voor een digitale gebruikersovereenkomst inclusief digitale handtekening!

Hoger Onderwijs

Binnen het Hoger Onderwijs werken veel studenten met een eigen device. Toch is er op het gebied van apparaten (printers, touchscreens), maar ook licenties genoeg om te registreren in ons overzichtelijke Asset Management Systeem.

Schermafbeelding 2023-08-25 135229
Asset Panda

Stop met het achtervolgen van je apparaten

Op een school wordt gewerkt met een mix van apparaten en licenties. Onze Asset Management Software helpt jouw met de zoektocht naar de juiste apparaten en licenties.